Jezik

Pretraga

Pratite nas na:

facebookBUTTON

Edukacija kao fundament promjena u praksi

Seminar koji je u periodu od 11. do 14. juna održan na Ivanovim koritima samo je jedan od pokazatelja kvaliteta saradnje između Zavoda za socijalnu i dječju zaštitu i Ministarstva rada i socijalnog staranja. Prof. dr Milica Kostić-Stanković, šef katedre za marketing, menadžment i odnose sa javnošću, sprovela je učesnike ovog seminara kroz različite aspekte odnosa sa javnošću i medijskog predstavljanja.

"Ljubav i rad su temelji naše humanosti" je rečenica kojom je Sigmund Frojd povezao najplemenitiji dio svih nas sa onim što bi trebalo da bude proizvod istog. Kroz ljubav prema onome što radimo i način na koji o tome govorimo, možemo doći do saznanja kako da upotrijebimo vještine koje posjedujemo za rješavanje kriznih situacija i profesionalno napredovanje.

Svi koji su učestvovali na ovako značajnom seminaru zasigurno su uspjeli da obogate svoje znanje, i dobiju nove informacije koje će im ubuduće biti od velike koristi. Tome su radionice bogate praktičnim primjerima dale veliki doprinos, čime se zaokružila obuka direktora i zaposlenih ustanova socijalne i dječje zaštite.

Završetak seminara obilježen je svečanom dodjelom sertifikata, sa kojima su se Direktor i Socijalni radnik ponosno vratili u našu ustanovu.