slajd01.jpg
slajd04.jpg
slajd02.jpg
slajd03.jpg
previous arrow
next arrow

Predstavljanje uspješnih EU i ostalih projekata Ministarstva ekonomskog razvoja

Ministarstvo ekonomskog razvoja, uz podršku Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, organizovalo je 18. Decembra u period od 11:00 do 14:00h u TC Delta City predstavljanje uspješnih EU i ostalih projekata ministarstva.

Događaj je otvorio ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović  i ambasadorka EU u Crnoj Gori Oana Kristina Popa koja se prisutnim obratila putem video poruke. Jedan od projekata koji je predstavljen na pomenutom događaju je i Institucionalna transformacija  JU Zavod “ Komanski most” - Razvoj usluge stanovanje uz podršku koji se realizuje u sklopu Programa EU i Cg za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu, a u okviru Grant šeme “ Podrška pružanju socijalne i dječije zaštite u Crnoj Gori”.

Projektne štandove su obišli brojni posjetioci, ispred štanda naše ustanove predstavnici su bili  stručni radnici zavoda kao i naši korisnici koji su aktivno učestvovali u predstavljanju projekta. Na ovaj način su upoznali širu javnost sa značajem ove usluge u sistemu socijalne zaštite. Korisnici su dijelili promotivni material, kao i novogodišnje medenjake najmlađim posjetiocima koji su sami izrađivali.

Poseban segment ovog događaja obilježio je i razgov naših predstavnika sa ministrom ekonomskog razvoja Jakovom Milatovićem gdje smo  razmijenili korisne informacije, mišljenja i iskustva o projektnim aktivnostima.

Takođe, na ovom događaju putem videa predstavljena je projekcija promotivnog programa EU i CG za zapošljavnje, obrazovanje i socijalnu zaštitu kao i svečana dodjela sertifikata za 11 dobitnika Konkursa za sufinansiranje rane faze razvoja startup-ova.

Ističemo da je za pomenuti događaj vladalo veliko interesovanje, da smo ostvarili nove kontakte i dogovorili saradnje koje su za nas od posebnog značaja.